Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων

Program Guide

START:
5 September 2022
PRICE
290.00

INSTRUCTORS:

Kyrkilis Dimitrios
Professor - Department of Balkan, Slavic & Oriental Studies, University of Macedonia

Address

Hybrid (Internet-Live)   View map

Categories

Tο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, διοργανώνει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της μεικτής εκπαίδευσης υβριδικά (είτε εξ αποστάσεως , είτε δια ζωσης) : Υβριδικά (Δια ζωσης ή Eξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).

The program is addressed to:

  • Υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη (C-suite)
  • Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • Εμπορικά και τοπικά επιμελητήρια
  • Στελέχη επιχειρήσεων Marketing & Επικοινωνίας
  • Στελέχη επιχειρήσεων Διοίκησης & Πιστοποίησης Ποιότητας
  • Στελέχη επιχειρήσεων ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών
  • Μεταπτυχιακούς και Φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων στα αντικείμενα: Marketing, Ερευνα, Οικονομικά, Τουρισμός, Διοίκηση, Περιβάλλον κτλ.

The purpose of the training programme is:

· Να διαδώσει πως η Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων είναι κρίσιμο-κεντρικό θέμα για τη διοίκηση και λειτουργία των κεντρικών τομέων των επιχειρήσεων, μιας και διεθνώς έχουμε αυστηροποίηση νομοθεσιών, καχύποπτους καταναλωτές και όλο και πιο συχνή κριτική εναντίον των επιχειρήσεων.

· Να φέρει το θέμα ψηλα στο «ραντάρ» των σημερινών και μελλοντικών στελεχών επιχειρήσεων. Τα τελευταία 12 χρόνια καταγράφηκαν 250 μεγάλες εταιρικές κρίσεις σε ΗΠΑ και ΕΕ που επηρέασαν ολόκληρους κλάδους της οικονομίας και αύξησαν την καχυποψία των καταναλωτών-πολιτών. Το 54% των επιχειρήσεων δεν είχαν έτοιμο ένα πλάνο Διαχείρισης Κρίσεων και όπως μαρτυρούν 1.258 CEO σε έρευνα, είναι “αναπόφευκτο το ότι θα μας συμβεί Κρίση στο μέλλον“.

· Να μάθουν τα σημερινά και μελλοντικά στελέχη των επιχειρήσων πως μόνο αν κάνουν πράξεις και δράσεις με Αξιοπιστία, Ηθική, και Ασφάλεια, θα τις εμπιστεύονται οι Αρχές, οι Πολίτες, και οι Πελάτες, ώστε αυτή η αγαστή συνύπαρξη να ωφελεί την οικονομία και την κοινωνία.

TOP
en_USEnglish
Betboo giriş