Διοίκηση Έργων με το Microsoft Project (ΔΕMPro) [Project Management with Microsoft Project (PMMP)]

Οδηγός Προγράμματος

'ΕΝΑΡΞΗ:
8 Δεκέμβριος 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
16 ώρες
ΤΙΜΗ
190.00

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Τσιρώνης Λουκάς
Αναπληρωτής Καθηγητής - Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Διεύθυνση

Διαδικτυακό   View map

Κατηγορίες

Management & Marketing

Tο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, διοργανώνει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «Διοίκηση Έργων με το Microsoft Project (ΔΕMPro)» διάρκειας 16 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της Σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Μονάδες ECTS: 6 μονάδες

Υλοποίηση: Σύγχρονη τηλεκπαίδευση

Πιστοποιητικό: Χορηγείται από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Τσιρώνης Λουκάς, Αναπληρωτής Καθηγητής – Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκπαιδευτής του Προγράμματος είναι:

Αναστάσιος Σκορδάρης, Πολιτικός Μηχανικός, Certified Project Management Professional, Υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Διοίκηση Έργων με χρήση του Microsoft Project έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να διαχειρίζονται έργα με ένα δυναμικό εργαλείο σχεδιασμού, παρακολούθησης, ελέγχου. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες που αντιλαμβάνονται τις έννοιες διαχείρισης έργων, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και την τροποποίηση σχεδίων έργων και χρειάζονται το Microsoft Project για να διαχειριστούν και να προσαρμόσουν αυτά τα σχέδια στα στάδιο υλοποίησης ενός έργου.

Το Microsoft Project είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο από την εργαλειοθήκη διαχείρισης έργου.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του Microsoft Project, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά και αποδοτικά σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα έργο από την αρχή, πως να εργαστείτε με τύπους εργασιών, με επιλογές προγραμματισμού και περιορισμούς, να δημιουργήσετε πόρους, να επιλύσετε διενέξεις και να τους συγκεντρώσετε για κοινή χρήση, να διαχειρίζεστε το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με την κρίσιμη διαδρομή και τη γραμμή αναφοράς (baseline) του έργου, την ενοποίηση έργων, να εκτυπώσετε πίνακες εργαλείων έργων, προβολές και αναφορές και πολλά άλλα.

Τα οφέλη αυτού του μαθήματος για εσάς και τον οργανισμό σας είναι να:

Εξοικονομήσετε χρόνο στην εκμάθηση του Microsoft Project, ώστε να ξεκινήσετε γρήγορα να διαχειρίζεστε έργα υψηλής ποιότητας.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Microsoft Project στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, συμπεριλαμβανομένων του προγραμματισμού πόρων, κόστους και των αναφορών.

Εμπνέετε εμπιστοσύνη στον οργανισμό σας ότι μπορείτε να σχεδιάσετε έργα με αποτελεσματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις προτεινόμενες προσεγγίσεις.

  • Χρησιμοποιήσουν τη φόρμα εργασίας (Task Form), τη φόρμα λεπτομερειών εργασίας (Task Details Form) και τη φόρμα ονόματος εργασίας (Task Name Form), να χρησιμοποιήσουν τη φόρμα πόρων (Resource Form) και τη φόρμα ονόματος πόρων (Resource Name Form) και κατανοήσουν το Διάγραμμα Σχέσεων (Relationship Diagram) και τις σύνθετες προβολές (compound views)
  • Ενοποιήσουν έργα χρησιμοποιώντας Master projects και Subprojects και εργαστούν με το Project Server, το Project Online και το SharePoint
  • Χρησιμοποιήσουν δεδομένα έργου σε άλλες εφαρμογές και δημιουργήστε τελικές αναφορές
TOP
elGreek
Betboo giriş