Σύγχρονη Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων

Οδηγός Προγράμματος

'ΕΝΑΡΞΗ:
15 Μάιος 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
280 ώρες/ 4,5 μήνες
CREDIT:
10 μονάδες ects
ΤΙΜΗ
400.00

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Καφετζόπουλος Δημήτριος
Καφετζόπουλος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής- Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Διεύθυνση

Διαδικτυακό   View map

Κατηγορίες

Management & Marketing

Tο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, διοργανώνει εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «Σύγχρονη Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων» διάρκειας 280 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με την μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης:

Διάρκεια: 280 ώρες ( 4,5 μήνες)

Κόστος:  400 Ευρώ

ECTS: 10 μονάδες

Καταληκτική Ημερομηνία Εγγραφών: 15.05.2024

Ενδεικτική Ημερομηνία Έναρξης Σύγχρονων Συνεδριών: 22.06.2024

Υλοποίηση: Eξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση

Πιστοποιητικό: Χορηγείται από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Καφετζόπουλος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής- Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που είναι έτοιμα να αναλάβουν σημαντική διοικητική ευθύνη στους οργανισμούς τους.
  • Στελέχη μεσαίου επιπέδου με λίγα χρόνια εργασιακής εμπειρίας που εμπνέονται να καινοτομούν ή επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο εργασίας τους.
  • Άτομα που είναι αποφασισμένα να βελτιώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και κατά επέκταση τις επαγγελματικές τους προοπτικές στον τουριστικό κλάδο.
  • Σε αυτούς που θέλουν να προετοιμαστούν για μελλοντική εργασία σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής δια βίου εκπαίδευσης, μέσω e-learning, στην Διοίκηση, Οργάνωση, Μάρκετινγκ και Καινοτομία των Τουριστικών Οργανισμών. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενσωματώνει και να δίνει έμφαση τόσο στην παροχή επιστημονικής γνώσης όσο και σύγχρονης πρακτικής επαγγελματικής κατάρτισης.

Φιλοδοξία του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει, προετοιμάσει και εμβαθύνει τις γνώσεις όσων επιθυμούν, στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις των Τουριστικών επιχειρήσεων. Οι εκπαιδευόμενοι, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες ή νεοεισερχόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητές, θα βελτιώσουν τις ικανότητες απόδοσής στον χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, προωθώντας την καριέρα τους.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παράσχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες τάσεις στη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, να βελτιώσουν το στυλ ηγεσίας τους, να προβλέπουν και να αντιδρούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να εξοικειωθούν με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες αναπτύσσοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσδοκά να δημιουργήσει αποτελεσματικότερα στελέχη, σκεπτόμενους έξω από το κουτί, που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και αλλαγές στο επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον.

Διδακτική ενότητα 1: Αποτελεσματική διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Διδακτική ενότητα 2: Βελτίωση ποιότητας υπηρεσιών στις τουριστικές επιχειρήσεις

Διδακτική ενότητα 3: Μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων

Διδακτική ενότητα 4: Δράσεις και πρακτικές για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Διδακτική ενότητα 5: Kαινοτομία, επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες στις τουριστικές επιχειρήσεις

TOP
elGreek
Betboo giriş